Şimdi rahatladım.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Öner Yavuz'dan Gitar Alan Var mı?
Collapse
X
-
Ben Öner Yavuz dan ibanez 170 dx aldım, ertesi gün beni aradılar acaip bir bilgilendirme ve destek verdiler, kargo görevliyi bekletip kargodan oluşan bir çizik ezik kırık var mı mutlaka bakın dediler eğer varsa hasarlı gelmiş deyin teslim almayın hemen yenisini göndeririz dediler, gitarda dış yüzeyde herhangi bi sorun görmedim aldım bende. 1 gün sonra yine oguz bey diye biri aradı sordu ulaştımı bir sorun var mı diye. diğer kontrolleride yapın dedi elektronik sap perde ayarlarını falan anfiye takarak deneyin falan bir sorun olursa haber verin değiştiririz dediler, ama kullandıktan sonra 2. ele düştükten sonra onarım hizmeti veriliyor sadece, o da normal zaten kullanıp kullanıp yenisiyle değiştirmek olmaz zaten o yüzden ilk 1-2 günde sorunu bildirmeniz lazım. 2 yıl da servis garantisi var daha sonrası içinde servis hizmeti tamir şeklinde devam ediyor. Acaip mutlu oldum sahipsiz bırakmıyorlar adamı
Yorum
-
mydukkan la öneryavuzun magazası arasındaki fiyat farkının niye olduğunu söyleyeyim .. Çünkü stokta olan bazı ürünler dolar fiyatının artmadığı zaman temin etmişse mağaza olarak temin ettiği fiyattan ötürü satışa sunuyor ama mydukkan da mesela ürün stokta bitmiştir yeni ürün temin etmiştir doların şuan ki durumundan satışa sunmak zorundadır öneryavuz mağazasıda doların düşük olduğu zaman temin etmiştir onun için bu farklılıklar vardır tabi her ürün geçerli değil
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum